Web za prijave

Definirali smo ciljeve projekta, pozivamo sudionike i omogućavamo prijavljivanje putem web forme. Osnovni zadatak nam je okupiti ekipu - svi su dobrodošli pod motom "tko ne zna - naučit ćemo ga!"

OBJAVLJENO 27/06/2013

Virtualno biciklističko vježbalište

HAK i AZOO podsjetili su nas da prvi koraci u prometu, u ulozi vozača, započinju - biciklom. Zato smo privremeno skrenuli s predviđene putanje i, za potrebe natjecanja "Sigurno u prometu", pozabavili se poligonom.

OBJAVLJENO 25/02/2015

Produkcijski web

Prerasli smo web za prijave. Sve zanima što radimo, tko radi i kako se radi to što se radi - zahvaljujući produkcijskom webu od sada imate uvid u sve to, a mi priliku čuti vaša razmišljanja o napravljenom.

OBJAVLJENO 29/03/2016

construction sign

Upravljanje vozilom

Prvo moramo ukrotiti automobil i pobrinuti se da bude upravljiv sa svim kontrolerima koje imamo na umu. S obzirom da smo već u 2016. godini, podrška za Oculus Rift se podrazumijeva.

U IZRADI

construction sign

Promet

Urban Jungle je prvenstveno prometna simulacija. Zato ćemo najviše vremena posvetiti alatima za uređivanje prometnih pravila. Usputno ćemo ponovo uvesti i oglašavanje u igri - sponzori, pripremite se!

U IZRADI

Vožnja spretnosti

Kako provjeriti upravljivost vozila? Ocjenskom vožnjom spretnosti! Još razmišljamo hoćemo li je upriličiti na nekom parkiralištu ili legendarnoj Prelučkoj stazi...

U IZRADI

Umjetna inteligencija

Nakon što smo se uvjerili da upravljivost vozila ne može biti alibi za kršenje prometnih pravila, red je da Pale prestane biti sam na svijetu - možemo li svakom automobilu dati različiti karakter? Mislimo da možemo.

U IZRADI

Kružna utrka

Vikend na Grobničkoj stazi! Ali da ne bude obična jurnjava u krug, dodat ćemo prometne znakove kojih ćete se morati pridržavati - pa da vas vidimo.

U IZRADI

Grad

Ovoga puta nešto sasvim drugačije: originalni grad‑poligon u kojem ćete imati priliku susresti SVA prometna pravila, a usputno razgledati i mnogobrojna arhitektonska čuda domaćih autora!

U RAZVOJU

Pješaci

Pitali ste se čemu zeleno za pješake u gradu u kojem se svi isključivo voze automobilima? Od sada preporučamo povećani oprez jer, kao i u stvarnom svijetu, nikad ne znate hoće li netko istrčati na cestu...

U RAZVOJU

Parkiranje

Malo ćemo zakomplicirati dinamiku prometa uvođenjem parkirnih mjesta i vozača koji se, ponekad uspješno, a ponekad baš i ne, pokušavaju uparkirati. Zanima vas kako nastaju gužve? Otkrit ćete uskoro.

U RAZVOJU

Autoškola

Vrijeme je za provjeru kako se doista snalazite na cestama i poštujete li prometna pravila! Dokažite da zaslužujete vozačku dozvolu i dokazujte to svaki put iznova za upravljačem - u protivnom se vidimo ponovo.

U RAZVOJU

Misije

Čestitke na vozačkoj dozvoli! Do sada ste se besciljno vozikali, a sada ćemo vas malo uposliti i provjeriti kako se nosite s konkretnim zadacima u prometu. Zarada će vam trebati jer više ni gorivo neće biti besplatno.

U RAZVOJU

Iznenađenja u prometu

Dobit ćete priliku iskustiti nepredviđene situacije u prometu kako biste ocijenili kako se u njima ponašate i stekli iskustvo koje vam, nadamo se, nikada neće zatrebati u stvarnom životu. Ali bolje da ga imate.

U RAZVOJU

Generator gradova

Naučili ste grad‑poligon napamet? Tražite nove izazove? Želite se provozati od Osijeka preko Karlovca do Dubrovnika? Dobra vijest: radimo na tome. I ne samo na tome...

U RAZVOJU