Osobni podaci

(Obavezno je popuniti sva polja)

Ime


Prezime


e-mail


Datum rođenja


Grad/mjesto


Država

Želim primati obavijesti o projektu

Newsletter

Odaberite ovu opciju ako želite primati povremene obavijesti vezane uz Urban Jungle 2.

Želim se prijaviti na suradnju na području

Programiranje

Tražimo JavaScript i C# programere za rad u Unityu. Dobrodošlo je iskustvo na programiranju fizike vozila/plovila, prometa, umjetne inteligencije, implementaciji ekonomskih modela, programiranju GUI-a i shadera te programiranju za mobilne platforme (iOS, Android).

Grafika

Tražimo 2D/3D grafičare za izradu concept arta, tekstura i GUI-a. Tražimo i modelare za izradu 3D objekata te animatore za izradu 3D animacija.

Zvuk

Prijavite se ako želite doprinijeti kroz izradu glazbe, zvučnih efekata ili glasom.

Web

Tražimo web developere za izradu front i back enda, uključno s upravljanjem bazama podataka. Također, tražimo i administratore/urednike sadržaja weba i public domain repozitorija.

Testiranje

Prijavite se ukoliko želite sudjelovati u beta-testiranju. Uz beta-testere tražimo i organizatore beta-testiranja koji će se brinuti o distribuciji testova i procesiranju rezultata.

Edukacija

Tražimo edukatore za sva navedena područja za prijenos znanja i konkretnih vještina učesnicima projekta.

Komunikacija

Prijavite se ukoliko želite obavljati PR poslove, uključno s formiranjem newslettera, moderiranjem foruma i objavom informacija vezanih uz Urban Jungle 2 na društvenim mrežama. Dobrodošlo je iskustvo statističke obrade podataka te spremnost na komunikaciju s oglašivačima i sponzorima.

Drugo

Reference

Ukoliko posjedujete portfelj dosadašnjih radova na područjima za koja se prijavljujete, dobrodošao je link na njegovu on-line verziju.

Kako biste poslali formu, riješite sljedeću jednadžbu: