Uobičajenu tremu predstavljanja razbit će Dino, komunikator projekta koji za sebe voli reći da je “jedna od osoba koje su za projekt slučajno saznale, ali namjerno ostale” – a to su oni kojima se uvijek iznova veselimo. Ovaj dvadesetogodišnji student donosi vam sve vijesti vezane uz projekt na društvenim mrežama i kroz informiranje trudi se motivirati vas da nam se pridružite i postanete dio tima. Dino je, zahvaljujući kombinaciji komunikativnosti, fokusiranosti, strpljenja i, ne manje važno, pismenosti, itekako zaslužio svoju ulogu!

 

Faks, godina – Student sam druge godine strojarstva na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, smjer – industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Dolazak na projekt – Dugo sam igrao prvi Urban Jungle nakon što je izašao, a 2012. opet sam htio vratiti ta sjećanja pa sam u Google jednostavno upisao „urban jungle“ i, na moje čuđenje, prvi rezultat bio je stranica projekta Urban Jungle 2. Otvorio sam stranicu, pročitao sve na njoj i odmah mi je za oko zapela činjenica da se bilo tko može prijaviti za rad na projektu. Prijavio sam se, izmijenio nekoliko e-mailova s voditeljem projekta i eto me!

Uloga u projektu – Komunikacija i društvene mreže! U ovom trenutku to znači stvaranje i objavljivanje vijesti vezanih uz projekt na Facebook i Twitter stranicama, odgovaranje na pitanja koja su postavljena na društvenim mrežama i, u budućnosti, moderiranje foruma. Trenutno nema toliko posla za mene, ali kako vrijeme i razvoj igre budu odmicali, proporcionalno tome će rasti moji zadaci i odgovornosti.

Današnji komunikacijski zadatak: Objasniti g. Obami zašto Urban Jungle 2 ekipa još nije preselila u Sjedinjene države

Današnji komunikacijski zadatak: “Objasniti g. Obami zašto Urban Jungle 2 ekipa još nije preselila u Sjedinjene države”

Izvan projekta – Izvan projekta najviše vremena provodim u knjižnici učeći zakone termodinamike, matematike, elektrotehnike i ostale zabavne strojarske stvari pokušavajući pritom ostati pri zdravoj pameti. :) Slobodno vrijeme provodim biciklirajući (ponekad i do Sljemena na grah), skijajući tijekom zime ili jednostavno zavaljen u fotelju uz neku dobru videoigru. Volim putovati, a 3. razred gimnazije sam proveo u SAD-u na razmjeni učenika u saveznoj državi Indiani. Tijekom studija bih volio ponoviti razmjenu, ali ovoga puta u Njemačkoj!

Očekivanja od UJ2 – Urban Jungle 2 nadmašit će prvi nastavak u svim dijelovima. Dosta vremena je prošlo od izlaska jedinice te su nam sada dostupne nove tehnologije i alati pomoću kojih možemo napraviti bogatiju, točniju i ljepšu simulaciju nego prije. Naravno, bez znanja i motivacije sve to vrlo brzo pada u vodu, a mišljenja sam da upravo tih kvaliteta u ovoj ekipi ne manjka!

Komentari

Za komentiranje moraš biti prijavljen.