“Zašto vam je toliko dugo trebalo”, pitaju nas. Zato jer, uporno ponavljamo, nije nam cilj brzo izbaciti “nešto” nego u svaki segment kojim se bavimo uložiti onoliko truda koliko je potrebno za putem ga istražiti, educirati sudionike projekta i zajednički zaključiti jesmo li uopće na dobrom putu.

“OK, ali ovo barem znači da ste na dobrom putu?”, nadovezuje se pitanje. Pa… ne baš. Izuzetno smo zadovoljni s napravljenim, ali usputno smo i sebi (ovoga puta u praksi) objasnili zašto igre ne kombiniraju ovakav nivo detaljnosti interijera i eksterijera. Netehničkim riječima: “jednostavno ima previše svega”. Osim računala i dovoljno jakih grafičkih kartica koje bi to vrtile.

“I sad ćete sve to (opet) baciti u smeće?”, sugovornici su već u panici. Dobra vijest – nećemo. Dovršit ćemo spajanje poligona i prometa i, ako ne udarimo u neki još nam nepoznat problem, pustiti konačno nešto “interaktivno” svima na uvid.

Za vas - ružno pače. Za nas - labud.

Vidite li labuda?

Zašto stotine auta voze usred pustinje? Zato jer smo ih tamo stavili.

Zašto stotine auta prometuju usred ničega? Zato jer smo ih tamo stavili.

A što to zapravo spajamo? Još od travnja postoji testna verzija prometnog poligona koju namjerno ne spominjemo. U iščekivanju toliko željenog “Gradograda”, univerzalnog prometnog poligona, pripremili smo njegovu jednostavniju verziju za potrebe provedbe raznih (prometnih) testova. Koliko god se mi ponosili njime, iz perspektive prosječnog Urban Jungle korisnika, naš poligon, u stanju u kakvom jest, je… ružno pače. U tom ružnom pačetu žive jednako ružna vozila koja postoje samo da bi radila gužvu i ne sudarala se međusobno. Ukratko, ružno pače nitko osim nas ne može gledati s ljubavlju. :)

Razglednica

Razglednica

Dobrodošli u kompleks Autokluba Rijeka - ovdje vrijede sva prometna pravila

Dobrodošli u kompleks Autokluba Rijeka – ovdje vrijede sva prometna pravila

Miris bora

Miris bora

Dovoljno parkirnih mjesta, ali nemojte ogrebati susjede!

Dovoljno parkirnih mjesta, ali nemojte ogrebati susjede!

Protegnite noge dok čekate na tehnički pregled i počastite se virtualnom kavicom

Protegnite noge dok čekate na tehnički pregled i počastite se virtualnom kavicom

Istovremeno, tu je aktualni poligon pripremljen za buduću premijeru nad kojim i nama samima cure sline dok se bavimo pretvorbom ružnog pačeta u ono što će se moći, u oku ugodnom obliku, s njim spojiti.

Testovi teksturiranja vozila. Na traktoru. Futurističkom. Jer možemo.

Testovi teksturiranja vozila. Na traktoru. Futurističkom. Jer možemo.

Pritom proizvedemo i pokoji futuristički traktor – jer čudni su putevi naših eksperimenata.

Dok nastavljamo raditi po voznom redu, u ovo blagdansko vrijeme želimo svima sve naj-naj, a sebi želimo da nam se pridružite i pomognete da zajedno što prije prođemo dug put do toliko željenog proizvoda!

Komentari

Za komentiranje moraš biti prijavljen.