Ako se i ne prepoznajete, dobrodošao je i poneki poznanik kojega ćete uputiti k nama.

S obzirom da ne stižemo educirati tempom koji bismo rado prakticirali, a u praksi imamo i veliki odljev svježe-educiranih, kada je o programerima riječ trenutno nam mogu pomoći oni koji odmah mogu prihvatiti konkretne zadatke – zavirite u roadmap i vidjet ćete što je pred nama. Minimalno tražimo poznavanje Unitya i C# barem toliko da možete od kolege preuzeti 3D model vozila (geometriju) i omogućiti igraču da njime upravlja. Ako vam pojmovi poput waypointa, pathfindinga i quad treeja nisu strani – vas tražimo!

Modelarima smo već dali informaciju kako radimo i što od njih tražimo. Ukratko, tražimo sposobne za modelirati i teksturirati zgrade prema trenutno aktualnim procedurama (koje kroje Leon i Antonio). Uz to, tražimo i one koji mogu pomoći Niki u pokretanju domaće (istina, virtualne) automobilske industrije. Tako da bez obzira što preferirate, arhitekturu ili pokretnine, ako znate što radite i možete to raditi prema našim specifikacijama – i vas tražimo!

Programeri nas mogu uvjeriti da znaju što rade tako da nam pokažu neke svoje konkretne Unity uratke, uz prateći komentar na što da obratimo pažnju, a od grafičara očekujemo vidjeti portfelj dosadašnjih radova ili, ako dotični još ne postoji, barem primjere zgrada jednostavne i složene geometrije.

Što se pak fotografa tiče, možemo biti malo specifičniji. Tražimo nekoga tko se želi pridružiti timu u ulozi “službenog fotografa” čija bi prva zadaća bila pofotkati portrete svih članova jezgre (a usputno i samog procesa fotografiranja, za “making of”). S obzirom da je veći dio članova jezgre trenutno u Rijeci, iz praktičnih razloga prednost dajemo fotografima iz Rijeke (ali nije uvjet, naravno!). Osim spomenutih portreta, s kojima ne bi trebalo biti previše posla, fotograf je dobrodošao i za kontinuirano dokumentiranje svih dijelova projekta koje je moguće foto-dokumentirati – na žalost svih znatiželjnika, veći dio posla je “virtualan” pa su screen-shotovi češće prvi izbor.

Fotografi nam mogu pomoći i odrađujući poslove fotografiranja gradova za potrebe izrade tekstura (fasade zgrada). Portrete i “making of” može definitivno pokriti po jedna osoba (u svakom gradu iz kojeg su prijavljeni suradnici projekta), a za fotografije tekstura i referente fotografije zgrada ili dijelova grada dobrodošli su svi koji nam se žele pridružiti – kvalitetnih tekstura nikad dosta.

Ako ste se već prijavili za sudjelovanje u projektu, a još vas nismo uposlili – javite nam se u komentarima!

Komentari

Za komentiranje moraš biti prijavljen.