Produkcijski web zamijenio je dosadašnji web za prijave. I dalje se možete prijavljivati za sudjelovanje na projektu, ali od sada imate pristup svim prošlim i aktualnim informacijama.

Ukoliko se registrirate, moći ćete ostavljati komentare, a osim na produkcijskom webu to ćete moći činiti i putem Facebooka i Twittera.

Korisnički račun otvoren na produkcijskom webu ujedno će se koristiti i kao login za samu igru, uključno sa svim tehničkim testovima i beta verzijama. Upogonjen je i sustav “achievementa” koje možete početi sakupljati već sada, a svaki budući javni tehnički test donijet će nove!

U planu je dopuna produkcijskog weba, ali budući sadržaji neka ostanu naša mala tajna da ne pokvarimo odmah sva iznenađenja. Ako želite zaviriti u budućnost – proučite roadmap!

Roadmap u nastanku

Roadmap u nastanku

Iskoristit ćemo ovu priliku za pozdraviti sve partnere projekta i zahvaliti im se, kao i dosadašnjim donatorima, sponzorima i svima koji na bilo koji način podupiru projekt. Posebnu zahvalu upućujemo svim “starim” igračima koji su s nama proveli proteklo desetljeće, a i svim budućim igračima na njihovom strpljenju – bez vas sve ovo ne bi imalo smisla!

A sad zasučimo rukave i dalje na posao.

Komentari

Za komentiranje moraš biti prijavljen.