Ali zato konačno imamo jasne ciljeve po pitanju grafike, revidirane specifikacije za virtualnu izgradnju i, najvažnije, ekipu sposobnih graditelja. Ili barem začetak ekipe sposobnih graditelja jer, jedno je sigurno – posla ima za sve!

Ako se dovoljno udaljimo, ne vide se kocke (HNK Ivana Zajca, Rijeka)

Ako se dovoljno udaljimo, ne vide se kocke (HNK Ivana Zajca, Rijeka)

Ranko je još 2014. napravio krupan korak iz kocaka prema puno realističnijoj zgradi, uspješno držeći broj poligona na minimumu, a ujedno i garantirajući da takav tip modela možemo relativno brzo graditi.

Potencijalna nova geometrija - očiti napredak - činila se dovoljno dobrom

Potencijalna nova geometrija – očiti napredak – činila se dovoljno dobrom

Međutim, Leon je otišao korak dalje i, inzistirajući na AAA kvaliteti modela, uz utrošak značajno većeg broja poligona (ali i vremena) doveo zgradu u onaj oblik kakav zasigurno svi želimo vidjeti u igri. Pa makar samo prozujali kraj nje, u zelenom valu.

AAA verzija iste zgrade!

AAA verzija iste zgrade!

 

UV mapiranje kazališta

UV mapiranje kazališta

 

Tekstura, četiri različita "sloja"

Tekstura, četiri različita “sloja”

 

Finalna, teksturirana zgrada - na pikniku

Finalna, teksturirana zgrada – na pikniku

 

 

Antonio je pak prihvatio bačenu rukavicu i testirao specifikacije na “susjednoj” zgradi – tako je nastala i Palača “Jadran” (Palazzo Adria).

"Next gen" Palača Jadran

“Next gen” Palača Jadran

S rezultatimo smo itekako zadovoljni, a modelari koji se prijavljuju na projekt sada imaju puno jasniju sliku što točno radimo. Neka vas ciljana kvaliteta ne uplaši! Tu smo da pomognemo i educiramo kako izraditi takve zgrade.

Komentari

Za komentiranje moraš biti prijavljen.