Srećom, netko se ipak bavi – Niko.

Niko nas je odmah “kupio” portfeljom do sada napravljenih vozila. Odlučio je da će prvo sljedeće, napravljeno baš za Urban Jungle 2, biti stara dobra Thalia iz godine u kojoj je Urban Jungle rođen. Odlično je ispala i uparkirana je u našu ergelu, ali podsjetila nas je na stari problem – iako imamo model, ne možemo si priuštiti pravo korištenja postojeće marke. Na raspolaganju nam je stari dobri “trik” s uklanjanjem obilježja marke, ali, zapitali smo se – čemu?

Prvi proizvedeni komad automobila se pamti!

Prvi proizvedeni komad automobila se pamti!

 

Finalni model

Finalni model

 

Detaljni interijer

Detaljni interijer

Ako proizvođačima automobila nije u interesu biti dio Urban Jungle 2 avanture, poštujemo njihovu odluku i izvlačimo iz toga najbolje: zašto promovirati tuđe automobile ako možemo promovirati sposobnost dizajniranja novih, domaćih autora!

Agresivniji pristup

Agresivniji pristup

Rečeno – učinjeno. Tako je nastao Nikin prvi koncept. Radno ime mu je (nenamjerno) u koliziji s Rimčevim modelom pa ćemo se potruditi promijeniti ga u nešto unikatnije. I usputno se nadati da će se na ulicama Urban Jungle gradova moći vidjeti i Rimčevi modeli.

Domaća jurilica: Niko One (rana verzija)

Domaća jurilica: Niko One (rana verzija)

Sigurni smo da među vama postoje sramežljivci koji redovno crtkaraju vlastite koncepte automobila na salvetama. Ako ih još znate i izmodelirati u 3D ili ako vam u tome može pomoći neki od naših modelara – tu smo! Tko zna, možda vam zahvaljujući Urban Jungle 2, to jednog dana postane i profesija.

Skoro pa finalna verzija, ali auspuh je višak - prelazimo "na struju"!

Skoro pa finalna verzija, ali auspuh je višak – prelazimo “na struju”!

U međuvremenu, veselimo se Nikinim budućim konceptima i zajedno razmišljamo o tome da dopustimo prometovanje u virtualnim gradovima isključivo električnim vozilima – jer možemo! I znamo da će nam planet biti zahvalan.

Komentari

Za komentiranje moraš biti prijavljen.