I zato – hvala vam na tome, u ime cijele ekipe koja stoji iza prvog dijela Urban Jungle!

Veseli nas što ste nas proteklih godina uglavnom hvalili. Bilo je i kritika, često konstruktivnih, ali, najvažnije, uvijek puno dobrih ideja za neki budući Urban Jungle. Iznenadilo nas je (i još nas iznenađuje!) što svakodnevno ispunjavate anketu na Urban Jungle webu – vaši odgovori na peto pitanje (prijedlozi što promijeniti u igri) pomogli su nam definirati što, svi zajedno, želimo od nastavka Urban Jungle.

Bilo bi teško nabrojiti koja sve poboljšanja tražite u igri (jer je lista poduža) pa smo u jednom od ciljeva projekta Urban Jungle 2 naveli da buduća verzija mora biti “naprednija” – u toj riječi je sadržano sve što ste zatražili, ali i puno toga što smo, kao kreatori igre, sami u međuvremenu nadopisali u listu želja.

Nadamo se da ćemo, uz vašu pomoć, odnosno sudjelovanje u projektu, moći ispuniti i želju vožnje u više različitih gradova. Sve to trebalo bi i dalje biti potpuno besplatno – operativne troškove, dok se ne ukaže prilika konkretnog financiranja, pokušat ćemo pokriti uz pomoć dosadašnjih partnera, putem oglašavanja u samoj igri (ovoga puta u svim fazama njenog razvoja) i, najvažnije, zahvaljujući volonterskom doprinosu svih uključenih. Putem se planiramo dobro zabaviti (jer razvoj igre nije ništa manje zabavan od finalnog proizvoda!), puno naučiti i, prije svega – naraditi.

U ovom trenutku imamo jasnu viziju cilja, roadmap koji ćemo analizirati i polirati još neko vrijeme prije objave, a zahvajujući Melini, Marku, Hrvoju i Davoru imamo i novi logotip, web za prijave, smještaj na vlastitom serveru i puno medijske podrške.

Avantura se nastavlja, pridružite nam se!

Komentari

Za komentiranje moraš biti prijavljen.